tiistaina, elokuuta 18, 2009

Bruckler taas iskussa!


Ainakin näin alkukaudesta tuntuu siltä että Bernd Brucklerin viime kauden ongelmat ovat menneen talven lumia. Kesällä tehty kova työ ja tekniikan muutokset kantavat nyt hedelmää.

Kesäharjoittelussa laitoimme suurimman painopisteen poikkiliikkeen parantamiseen ja sen vaatimaan peliasennon ja asennon tasapainon muutokseen. Tähän teemasarjaan liittyi sitten myös luonnollisesti käsien asennon korjaaminen huomattavasti eteenpäin sekä turhien liikkeiden ja niiden kulmikkuuden poistaminen. Iso agenda muutamalle kuukaudelle, mutta se kuinka hyvin muutokset saatiin ajettua sisään, kertoo siitä kuinka lahjakas ja omaksumiskykyinen urheilija BB on.

Alkukausi uuden joukkueen Torpedon mukana on ollut menestyksekäs. harjoitusottelut ovat menneet erinomaisesti ja juuri pelatussa Torpedon omassa turnauksessa Bernd päästi vain 2 maalia pelaamassaan kahdessa (molemmat voittoja) ottelussa ja hänet valittiin turnauksen parhaaksi maalivahdiksi (kts kuva). Mies on jo niin suosittu että hänellä on seuran sivuilla oma bloginsakin joka on esillä vahvasti heti etusivulla. Tsekkaa Torpedon saitti!

Voi vain kuvitella mitä Blues olisi voinut saavuttaa jos Bruckler olisi ollut tässä kunnossa edellisten kausien tärkeimpinä hetkinä. Joka tapauksessa olen hyvin tyytyväinen siitä suunnasta johon Brucks on saanut peliään vietyä. Nyt on tärkeää pystyä pitämään pelin taso yllä ja viedä hiottuja teemoja eteenpäin kauden aikanakin että vältytään vanhoilta sudenkuopilta. Venäjän maalivahtivalmennus ei siihen isosti apuja tuo, mutta uskon että opit ovat nyt sen verran syvällä jo että Brucks pystyy pitämään pakettinsa koossa kauden ajan ja jonkin verran pystymme myös tekemään ”kaukovalmennusta” videoiden jne avulla.

Ei kommentteja: