torstaina, elokuuta 27, 2009

Nikke iskussa, Kossu koneeseen ja Koitmaa kondikseen

Siinä teemaa tämän kauden viimeisiltä pro jäiltä eli aiemmin tänään olin viimeistä kertaa jäällä valmennettavien kanssa ennen kun viimeisetkin matkaavat kuka minnekin ison veden taakse jne.

Tällä kertaa Nikke Bäckström oli ainoa ”vakioporukan” maalivahti ja Niken kanssa käytimme ajan kertaamalla teemat ja suurimmat kehityskohteet. Homma käytiin läpi viimeisten videoanalyysien pohjalta ja on mukava todeta että taas ollaan menty eteenpäin. Joka kesä korjaamista on entistä vähemmän ja päästään hakemaan uusia kohteita parannusprojekteille. Samoin Nikellä on lonkat ihan kunnossa eli luottavaisin mielien voi mies kauteen lähteä. Tästä on hyvä edetä seuraavaan vaiheeseen ja tehdä muutama tarkempi seuranta kun saadaan veden takaa ensimmäiset peli DVD:t ja voidaan varmistua että se mitä ollaan ajettu kesän jäillä sisään on myös siirtynyt otteisiin peleissä.

Koskisen Mikko oli myös mukana jäällä lähinnä testaamassa uusia mailojaan jotka sain juuri teetettyä miehelle Warriorin Padasjoen tehtaalla. Saatiin Kossulle paljon edelliskauden mailoja kevyemmät kepit joissa myös painopiste ja lavan mallin enemmän miehen tarpeita vastaavat. Viime testien perusteella laskimme vielä otekorkeutta tuuman verran että mailan saa V-asennossa tuotua lähemmäksi patjoja ilman että kilpi työntyy liian ylös jättäen kainalon auki. Hiukan on vielä tulossa Kossulle muutakin uutta kuten mm maski ennen kun viikonloppuna sitten suuntaa matkan ison veden taakse.

Kolmantena jäällä oli mukana Viron maajoukkueen Villem Koitmaa, jonka kanssa aloitimme nyt työnteon pitäen silmällä ensi kevään kisoja ja tavoitetta nostaa Viro MM-kisojen 1-Div tasolle. Ville sai varmasti hyvää mallia seuraamalla Niken treenaamista.

Ei kommentteja: