torstaina, huhtikuuta 15, 2010

Konsultointia KooKoolle


Aiemmin tällä viikolla julkistettiin uutinen Goaliepron ja KooKoon yhteistyöstä. Kyseessä on nimenomaan maalivahtivalmennukseen liittyvä konsultointi eikä itse KooKoon maalivahtien valmentaminen. Tarkoituksena on tuoda Goaliepron kehittämiä metodeja Kouvolaan ja erityisesti edustusjoukkueelle, mutta pidämme myös juniorivalmentajille koulutustilaisuuden. Edustusjoukkueen maalivahdit tulevat siis jo tulevalla kaudella harjoittelemaan Goaliepron metodien mukaan ja tulokset riippuvat siitä kuinka hyvin saadaan tietoa siirrettyä itse päivittäiseen toimintaan.

Samalla tämä projekti tulee olemaan hyvä palanen uuden etävalmennusjärjestelmämme rakennuksessa jota tullaan ensi kaudella ajamaan sisään niin Zurichin kuin myös KooKoon maalivahtien kanssa.

Kesän aikana KooKoon maalivahdit ja valmennus tulee osallistumaan Goaliepron tapahtumiin kuten MV-leirille ja pro harjoituksiin joissa tämä tietotaidon siirto aloitetaan.

Sopimus kattaa ensi kauden ja tuona aikana on tarkoitus tuoda Kouvolaan tarvittava tieto jonka avulla voidaan maalivahtien valmennus nostaa sille tasolla mitä siltä vaaditaan että organisaatio voi lähivuosina haastaa liigajoukkueet tosissaan taistelemaan sarjapaikasta.

Ei kommentteja: