perjantaina, heinäkuuta 20, 2012

Tulevan kauden valmennuskuvioni


Ajattelin laittaa tänne näin yleisesti tietoa missä mennään niin ei tarvitse vastata niin moneen mailiin ja yksityisviestiin, joita on tullut viime päivinä useita.

Zurichin 9 v pesti on loppunut samalla kun Sulo lopetti peliuransa. Näin olimme koko ajan suunnitelleetkin ja itse asiassa ZSC keikka venähti lopulta paljon suunniteltua pidemmäksi. Hienoa aikaa kaiken kaikkiaan ja syyskuussa mennään vielä sinne hienoon tilaisuuteen josta tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

Tällä hetkellä vedän viimeisiä viikkoja jäätreenejä Goaliepron kesän pro asiakkaille.

Tulevan kauden suhteen asiat on vielä auki. Alun perin olin suunnitellut käyttää tulevan kauden tarkan päivitetyn mv-pelianalyysin tekoon sekä sen pohjalta edelleen kehittää harjoitusmenetelmiä ja siinä ohessa tietysti auttaa pro asiakkaitamme.

Nyt on kuitenkin tullut yksi vakava kontakti tuonne Valko-Venäjän extraliigaan ja siitä tullaan ainakin neuvottelemaan + olen lupautunut käymään paikan päällä katsomassa olot ja tapaamassa johdon, valmennuksen ja maalivahdit.

Tämän lisäksi on yksi mahdollinen neuvottelu pestistä Suomessa, mutta se on täysin alkutekijöissään ja siitä ei tiedä eteneekö mihinkään.

Laitetaan uutista saitille kun jotain konkreettista selviää.

Jukka

Ps. alla videota kesän pro treenistä. Nikke jäällä treenaamassa matalia vetoja ja reboundeja sekä Rasse Tirronen (Merrimack College) kuivaharjoituksessa.




Ei kommentteja: