lauantaina, elokuuta 04, 2012

Nikke Bäckströmin kesäharjoittelu


Tämä kesä on ollut Nikke Bäckströmin paras treenin ja tulosten sitten vuoden 2006 jolloin otin hänet valmennukseen. Suurin syy on ollut koko treenikauden ehyys. Vaikka alussa jouduimme varomaan hiukan pienen korjausleikkauksen kohteena kauden jälkeen ollutta nilkkaa, niin silti olemme pystyneet vetämään tähän saakka parhaan kesäkauden. Aikaisempina vuosina on lähes aina mennyt aikaa hukkaan erilaisten vammojen kuntoutuksen kanssa jne. Viimeinen pisara oli muutama vuosi sitten tehty lonkkaleikkaus jossa poistettiin 2 rasituskystää. Tämän jälkeen heitimme Minnesotan kesäohjelmat roskiin ja muutimme harjoittelua huomattavasti. Tilalle tuli paljon core treeniä, sovellettua harjoittelua kuten fysiopallojen, TRX:n jne avulla. Suuret painot jäivät pienelle osalle ja turhat täräykset jne eliminoitiin ohjelmasta.

Nyt Nikke on kunnon, tekniikan ja harjoittelun suhteen huomattavasti edellä aikataulussa verrattuna edellisiin vuosiin. Tämä tietää hyvää ajatellen tulevaa kautta. Nyt kun vielä Minnesota on joukkueena vahvistunut huomattavasti, niin ei ajoitus voisi olla parempi.

Syyskuussa teemme Niken kesäharjoittelusta kunnon yhteenvedon ja hieman pidemmän videon. Tässä alla hieman ennakkoa siitä mitä tulemme syyskuussa julkaisemaan.


Ei kommentteja: